Trigrand Rendszerüzemeltetés

Rendszerüzemeltetés

Napjainkban szinte minden vállalkozás működtet olyan informatikai infrastruktúrát, amellyel megfelelőképpen támogatni képes, illetve hatékonyabbá tudja tenni saját tevékenységét. Az informatikai eszközök és rendszerek ily módon széles körűvé válásával egyre kritikusabb kérdés a folyamatos rendelkezésre állás, illetve a magas szintű üzembiztonság.

Ezen követelmények folyamatos biztosításának, és magas szinten tartásának elengedhetetlen feltétele a megfelelő szintű üzemeltetés, a működő rendszerek állandó, vagy időszakos felügyelete. A TRIGRAND KFT. az üzemeltetés, rendszerfelügyelet és távfelügyelet terén magasan képzett szakemberekkel biztosítja a különféle vállalkozások informatikai rendszereinek magas rendelkezésre állását és üzembiztonságát.

A fenti követelményeket – ügyfeleink igényeinek megfelelően – akár folyamatos szakemberi jelenlét biztosításával, akár rendszeres (személyes megjelenés vagy távfelügyeleti eszközök alkalmazásával) felügyelettel tudjuk biztosítani magas szinvonalon. A rendszerüzemeltetés és felügyeleti szolgáltatásainkat főként az alábbi platformokra kínáljuk: MS Windows, Novell.