MENNYI AZ ANNYI?

Minden esetben más és más és ennek jó oka van. Szerteágazó, különféle igényeket kiszolgáló szolgáltatásainkat csak akkor tudjuk beárazni, ha pontosan tudjuk, mit szeretnél. Minden megrendelő sajátos elképzeléssel vagy épp tanácstalanul keres meg bennünket. Van, aki egy komplex BI szolgáltatást kér és van, aki csak egy honlapfrissítésre vágyik. Szeretjük, ha azt kapod a pénzedért, amit elképzeltél, illetve szeretjük, ha elégedetten távozol és később is visszajössz hozzánk vagy ajánlasz bennünket üzleti partnereidnek, vagy akár egy pénteki lazítás alatt barátaidnak.

Ezért árainkat személyre szabottan alakítjuk, igényeid figyelembevételével. Nem skatulyázzuk be sem a magunk munkáját, sem a Te elképzelésedet, mert roppant sok dologgal foglalkozunk. Ha egyszerű honlapra/laptopra/vonalkódolvasóra…stb. vágysz, mert a pénztárcád ezt bírja el, hidd el megértjük és ebben is segítünk. Ha összetettebb dolgot, komolyabb fejlesztést szeretnél, mi ebben is hiteles partnereid leszünk! Ajánlatunkat kérd emailben vagy telefonon! Hívei vagyunk egy személyes találkozónak, ahol elmondhatod, pontosan mire keresel megoldást.

 

MIKOR LESZ KÉSZ?

Gyorsan dolgozunk, mert tudjuk, hogy az idő pénz. De az alaposságot is szem előtt tartjuk, ezért türelmedet kérjük, ha mégis várnod kell egy kicsit, mert nem szeretjük összecsapni a munkát. Ebben az esetben MI nem vagyunk még elégedettek, és dolgozunk a projekteden.